Over mij

Beste lezers,

Mijn naam is Robbie Jochems, een hobby fotograaf met veel plezier in het fotograferen.

Zelf ben ik woonachtig in Etten-Leur en werkzaam in Sprundel als Junior-Engineer.

Op vroege leeftijd ging mijn interesse als snel uit naar mobiele telescoopkranen en vrachtwagens. Dit omdat ik toen vaak met mijn vader ‘de kraan’ terug naar de zaak bracht. Dan kwam hij van karwei af om eerst thuis even te eten: kraan aan de kant van de weg, zwaailampen en gevarenlichten aan.

Ja, en dan zat ons pa net te eten, stond ik al naast de kraan te stuiteren omdat ik zo graag een ritje wilden maken. Radio uit, raam open, en luisteren naar het motorblok en het afblazen van de remmen, ge-wel-dig.

Deze passie is gebleven. Wanneer ik de kans krijg om werkzaamheden te verrichten, ben ik zo nu en dan met machinisten en chauffeurs op pad om deze te ondersteunen, of uiteraard om te fotograferen!

Dit geld hetzelfde voor de tractoren. Overal bij mijn maten, hadden ze wel een trekker of 2 staan. Dan pakten we natuurlijk altijd de kans om een rondje mee te rijden. De trekker waar wij vroeger mee op de akker zaten (McCormick International Havervester 423) hebben we recentelijk opgeknapt. Hiermee zijn we tegenwoordig ook in de regio op tractorpulling evenementen te vinden.

Back in the days - EDIT