Hobby studio

Momenteel heb ik mijn hobbystudio opgeleverd!
Met dank aan Eddy Heijnen en Van Beers Werktuigbouwkunde en Procestechniek voor de materialen en arbeid!

Deze beschikt over een 3,5 meter brede witte achterwand. Deze achterwand kan ik uitstrekken tot de gehele lengte van de schuur indien gewenst. Wanneer het kouder is beschik ik over een 2500W straalkachel en plafondventilator zodat er een aangename temperatuur is.
Deze wand belicht ik met mijn 2x 400W Metz Mecastudio flitsers welke de momentopname vastlegt.

Hierin wil ik hobbymatige shoots houden met onder andere de onderstaande onderwerpen:
– Auto
– Motor (Cross, Circuit, Race)
– Quad
– Modellen shoots
– Sport
– Objecten voor promotiemateriaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *